polewka.pl

Paź 26 2015

kuchnia hiszpanska warszawa

kuchnia hiszpanska warszawa Sprawdzić, że są szczęśliwi i zmniejszyć ryzyko błędów i wypadków.

Używaj różnych stylów zarządzania dla różnych ludzi

Jest to jedna z najtrudniejszych rzeczy, aby uzyskać prawo do pracowników etatowych i koszmar z personelem tymczasowym. Skąd wiesz, że jeśli ktoś pracuje najlepiej najlepsza hurtownia odzieży wólka kosowska z regularnym nadzorem lub z nich otrzymuje zadanie i mogą korzystać z ich inicjatywy, aby ją wypełnić?www.transporthiszpania.com/paczki-do-francji-hiszpanii.php

Moja sugestia jest zacząć ostrożnie – regularnie kontrolować postępy i mają kilka, krótką dyskusję z nimi każdego dnia. Na koniec każdego dnia, sprawdź czy czują poziom nadzoru jest OK i pracować z nimi, aby znaleźć właściwą równowagę. Zadać im pytania na temat tego, co zrobili. Wiele lat temu, sprzedawców sobie sprawę, że za pomocą pytań otwartych dostaje więcej informacji Spośród klientów niż zamknięte (tak / nie odpowiedzi) pytania. Po rozmowie z pracownikami biura przy użyciu tej samej taktyki, aby otworzyć kanały komunikacji i uzyskać szczere opinie. Spróbuj „Jak to zrobiłeś dzisiaj?” lub „Czy możesz mi mówić za jakie zadania dziś zrobiłeś”

kuchnia hiszpanska warszawa

Przekaż opinię – szczególnie pozytywne

Management jest 2 stronę ulicy, a ludzie muszą czuć, że są coraz coś w zamian za pracę zrobili. Tak, oni płacą, ale pieniądze nie jest kluczowym czynnikiem motywującym dla większości ludzi. Satysfakcja z pracy i poczucie, że przyczyniły się do cel są znacznie ważniejsze. Upewnij się, że pracownicy agencji powiedziano, kiedy zrobili dobrą robotę – często jest to ostatnia rzecz, na ruchliwej menedżerów umysł tak, uczynić go częścią codziennej strukturze powiedzieć dziękuję.

Podsumowując, spędzać jak najwięcej czasu i wysiłku zarządzania pracowników Biura jak to zrobić na pełne etaty, a zostaniesz nagrodzony zmotywowanych, zaangażowanych ludzi, którzy przyczyniają się do Twojej firmy.

Patrick O’Sullivan oferuje porady, aby pomóc małym firmom rozwijać

napisane przez:

Written by polewka.pl


Dodaj komentarz